Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Kredskontoret

Socialpædagogerne Østjylland har adresse i Frichsparken, som førhen husede en af byens allerstørste arbejdspladser, en togfabrik.

Det summer af aktivitet i åbningstiden. 

Telefonerne ringer, medlemmer kommer og går. 

Ind imellem er der også møder og kurser af forskellig art. 

Alle henvendelser fra dig som medlem af Socialpædagogerne Østjylland bliver behandlet i henhold til de formulerede retningslinjer for ekstern kommunikation, som du kan læse mere om via dette link: Retningslinjer for ekstern kommunikation

Udenfor åbningstiden arbejder faglig afdeling videre med sagsbehandlingen for kredsens medlemmer på baggrund af de henvendelser, vi har fået enten via personlig henvendelse, pr. telefon eller pr. mail og post.

Det kan for eksempel være en opsigelse, hvor vi skal dokumentere, at der er basis for en erstatning fra arbejdsgiver, fordi overenskomsten ikke er blevet overholdt, eller måske en forhandling om nye overenskomster, nye arbejdstidsaftaler, seniorordninger, skånejob, koloniaftaler og meget mere.

A-kassen udbetaler dagpenge og andre a-kasse ydelser. A-kassen vejleder og rådgiver kredsens ledige medlemmer om rettigheder, pligter og ikke mindst mulighederne i arbejdsløshedslovgivningen. A-kassen kan hjælpe dig videre, hvis du i en periode er arbejdsløs.